| Posted: 27/Mart/2008 at 10:51 | IP Logged
|
|
|
Başarılı mainstream yönetmenlerinden Axel Braun yine bu tarz bir filmle karşımızda. Filmde H.Harper başarılı iş kadını ve eşi S.Nails kendisini işe gitmesinin ardından evdeki diğer kızlarla (Cytherea, Lexi Love) aldatıyor fakat Hannah unuttuğu bir şeyi geri almak için döndüğü evde olanları görüyor. Buraya kadar çok klişe bir giriş söz konusu ama kızların squirtingi Hannah’ın ilgisini çekiyor ve yakın arkadaşı M.Monroe’ya kızların sevişirken işediklerini anlatıyor. Missy ise kızların işemediğini, boşaldıklarını Hannah’a kendi tecrübelerine dayanarak anlatıyor. Son sahnede de öğrendiklerini uygulamaya geçen Hannah’ın DP sini görüyoruz.
Filmde aslında pek sevmediğim karanlık sahneler çekilmiş olsa da, ışık ayarlarının iyi yapılmış olmasındandır sanırım, karanlık sahneler beni rahatsız etmedi. Özellikle de Missy Monroe/Steve Holmes sahnesini beğendim. Missy bence adult dünyasının en gözardı edilmiş oyuncularından biri, takip etmenizi öneririm. S.Holmes’la ilgili daha önce de yazmıştım, adamın gerçekten yaşlandıkça penisi büyümüş (biliyorum imkansız ama gerçek).
http://www.angorian.net/fdetay.asp?fid=MZ406
Edited by Saint on 27/Mart/2008 at 10:52
|