| Posted: 31/Mart/2008 at 06:28 | IP Logged
|
|
|
% 25’lik indirim başlatılınca izlediğim 3rd Degree filmleri hakkında yazmayı ertelediğim şeyleri kısa kısa siteye iletmek istedim. Belki bu filmlerle indirim nedeniyle ilgilenip, yorum okumak isteyenler vardır. İlk olarak; Filthy’den başlayım. Kapakta Amy Reid’i görüyoruz, filmin ilk sahnesinde M.Ashley ile beraber. Amy için şu andaki oyuncular arasında en güzel vücuda sahip kız olduğunu söyleyen çok kişi var, ben vücudu dışında yüzünü de çok beğeniyorum, ama sanki biraz yaşından büyük gösteriyor. Sahne ise klasik bir 3rd Degree tarzı, Amy’nin makyajı güzel. Fakat filmin bomba sahnesi Naomi/M.Ferrara arasında geçiyor. Naomi’yi ilk zamanlarında çok beğenmezdim, İsrailli olması bende hep bir Arap imajı bıraktığındandı sanırım. Fakat daha sonraları, özellikle Ass Worship 9’da yarım saatlik Extra bölümü izleyince tarzı hoşuma gitmeye başladı. Filty'deki sahne ise hayatımda bir kanepenin en efektif olarak kullanıldığını izlediğim sahne oldu. Gerçekten bir kanepe daha iyi kullanılamaz. Kanepenin yüksek olan yan kolluk kısımlarına Naomi kalçasını koyuyor, Manuel ayakta ve dik durmasına rağmen Naomi’nin ayakları Manuel’in tam yüzünün hizasına geliyor, Manuel’de bu fırsatı kaçırmıyor, Naominin ayaklarını yalıyor (aslında yiyor demek daha doğru). Bence haksız değil Naominin en beğendiğim yeri ayakları.( Kalçaları değil !!, bknz: Ass Worship 9 Extra) Yaklaşık 30 dakikalık doyurucu bir sex sırasında birbirlerine aşık gibiler, bunu çok iyi yansıtmışlar. Ama özellikle benim dikkatimi çeken Naomi’nin kanepenin üstünde ters köprü pozisyonunda oral sex yapması; bu kadar net bir şekilde ters köprüyü kurup hem de bunu kanepenin üstünde gerçekleştirmek ciddi bir elastikiyet gerektirir herhalde. Son olarak Lisa Ann/M.Davis sahnesini de ayak fetişiniz varsa izleyin derim, Mark çoğu kıza yaptığını yapıp Lisa’nın ayaklarını güzelce yalıyor.
http://www.angorian.net/fdetay.asp?fid=MZ552
Euphoric; S.Holmes ile ilgili bilgi için saol, kendimde bir problem olduğunu düşünmeye başlamıştım.
Son olarak; Marie Luv ile ilgilenler varsa, ki benim en beğendiğim siyahi oyuncudur, yine bu stüdyonun White Guy Black Pie filmini edinsin derim. Siyahi bir kıza siyah jartiyerin ve koyu göz makyajının bu kadar yakışacağını düşünmezdim. Marie Luv en iyi oral sex yapan oyunculardan biri olarak kabul edilir, bol tükürüklü kendine has bir tarzı vardır. Bu tarzın en iyi örneklerinden birini Mark Davis’e verdiği blowjobda görebilirsiniz, o güzel makyajın gözlerden aktığını da bu anlattıklarıma ekleyin isterseniz.
http://www.angorian.net/fdetay.asp?fid=MZ444
Edited by Saint on 31/Mart/2008 at 06:32
|