| Posted: 15/Eylül/2005 at 14:32 | IP Logged
|
|
|
Uzun zaman aradan sonra sonunda film eleştirisi yazabiliyorum.Gerçi bu aralar bırakın buralara yazmayı;filmleri seyredecek vakit bile bulamıyorum.Bu nedenle ancak çok beğendiğim filmleri yazabilicem,bunlardan biri Anal Driller.Legend ve Jerome Tanner yapımı olmasına rağmen,tamamen tarzlarının dışında,karartılmış bir background,gonzo tarzı ve sert kadın/erkek oyuncu kadrosuyla çok başarılı bulduğum 5 yıldızlık bir film.Legend’in yüksek çekim kalitesi ve yine Legend’in olmazlarından başarılı makyajlar ile diğer gonzolardan ayrılıyor;Anal Driller.Film birbirinden ayrılamayacak kalitede 6 sahneden oluşuyor.Benim özellikle beğendiklerim ise Taylor Rain,Jayna Oso ve Ashley Blue’nun sahneleri.Zaten bu oyuncuların ne kadar sınır tanımaz oldukları biliniyordur;bir de buna çok iyi çekim ve bu kızları hiç görmediğiniz kadar güzel gösteren(özellikle A.Blue) makyaj ekleyin;Anal Driller budur işte.Taylor Rain ilk sahnede S.Holmes ve B.English’le birlilkte.Ağzında kırmızı plastik pinpon topundan biraz büyük bir topla sandalyede ikisini bekliyor ve aksiyon başlıyor.Tabii ki farklı pozisyonda DP’ler söz konusu ama Dp’lerde genel olarak iki erkek oyuncudan penisi küçük olan anal yapıp diğeri vajinaya girerken burada iki farklı pozisyonda S.Holmes Taylor’un deliğini genişletiyor; B.English ten büyük olmasına rağmen.Heralde benim şimdiye dek dikkatimden kaçmış;S.Holmes’un aleti gerçekten büyükmüş.Jayna Oso ise Taylor kadar şanslı değil çünkü S.Holmes’in yanında bu sefer M.Ferrera var.Bilmeyenler için belirtiyim;sektörün en sert,büyük ve sapık 2-3 erkek oyuncusundan biridir Manuel.Zaten sahne de oynayanlarına yakışır bir içeriğe sahip;bütün film boyunca kızlar sahnenin başında konuşuyor ve Jayna’da Double Anal deneğeceğini müjdeledikten sonra röportaj bitiyor.Gerisi ise inanılmaz;Jayna Double Anal ve Vajinal deneyip başarırken içine toplam 50 cm’ye yakın penis alıyor.S.Holmes’la birbirlerinin kıçlarını yiyorlar.Sahnenin ve filmin en abartılı anı ise Jayna’nın ayakta olan Steve’nin kucağındayken köprü pozisyonuna (ters doggy) geçip Manuelinkini yalamasıydı.(daha ne olsun !!!)Cumshot dan önce de S.Holmes’u deep throatlarken baya bir öksürmek zorunda kalıyor.İzlediğim en iyi 2/1 lerden biri;mutlaka izlenmeli.Benim için diğer bir ilgi çekici oyuncu olan A.Blue’yu bu kadar beğeneceğimi hiç düşünmezdim,özellikle saçlarının önündeki sarılar çok yakışmış.22 yaşında bir kızı nasıl bu kadar olgun göstermişler;hayret.Ayrıca A.Blue’nun vücudu iyice oturmuş;küçük göğüsleri dışında(gerçi bazıları sever) çok iyi bir fiziği var.A.Blue’yu becerenlerden biri yine S.Holmes ama sahne bekleyeceğiniz kadar uçuk değil;sanırım diğer sahnelere oranla kısa olmasının bunda büyük etkisi var.(15 dak civarı oysa Taylor ve Jayna’nınki 27-28 dak.)Fimde Jasmine Lynn ve Rio Mariah’da mevcut.
Sonuç olarak benim tereddütsüz 5 yıldız vereceğim bir film.Angorian boşuna yazmamış bu filmi ve J.Oso'yu.Jayna’nın sahnesi bir daha görülemeyebilecek cinsten...Edinin;izleyin;filme kefilim;beğenmezseniz ben yine burdayım 
|